Over ons

Schildersbedrijf Hulleman is een zeer compleet schildersbedrijf dat elke klus aan kan. Het team van vakschilders heeft zich bekwaamd in het onderhoud van particuliere woningen en bedrijfspanden. Persoonlijke aandacht staat daarbij hoog in het vaandel.


Als schildersbedrijf is Hulleman de vakman met oog voor detail op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk.

Maar wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor:

  • kleuradvies
  • wandafwerking
  • spuitwerk
  • houtrotsaneringen en betonreparaties


Schildersbedrijf Hulleman is lid van OnderhoudNL (voorheen FOSAG) en een AF-erkend schildersbedrijf. Ook mag schildersbedrijf Hulleman zich een erkend leerbedrijf noemen.
 


Schildersbedrijf Hulleman is lid van OnderhoudNL. OnderhoudNL is een merknaam van FOSAG, de ondernemersorganisatie van schilders- en onderhoudsbedrijven, industriële onderhoudsbedrijven en glaszetbedrijven. Met ruim 2600 aangesloten bedrijven in 6 sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud.

OnderhoudNL is een professionele en krachtige organisatie die zich inzet voor een betere positie van de branche en een maatschappelijke erkenning. Haar kerntaken zijn collectieve belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenadvies aan aangesloten bedrijven.
 Wij zijn een AF-erkend schilders- glas- en afwerkingsbedrijf. De Koninklijke Vereniging FOSAG startte in 1995 met deze erkenningsregeling waarmee schilders, behangers en glaszetters de mogelijkheid kregen zich herkenbaar te onderscheiden.

De kwaliteitsclub AF legt de nadruk op vakmanschap. Als zakelijke en particuliere opdrachtgever heeft u de zekerheid dat u met een vakbekwaam bedrijf te maken heeft. De jaarlijkse uitvoerige technische inspectie geeft bovendien een extra garantie.

Aan de AF-erkenning kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma's. Daarnaast beschikt schildersbedrijf Hulleman ook over de ondernemersvaardigheden die volgens AF vereist zijn.