Diensten

 

  •  Kleuradvies

Voor wij starten met het uitvoeren van het schilderwerk, geven wij u een kleuradvies. Bij het geven van een kleuradvies kijken wij naar bouwstijl, kleur van het metselwerk, ligging van het pand en smaak van de opdrachtgever.

  •  Wandafwerking

Bij wandafwerking kunt u kiezen voor behang, glasweefsel, sauswerk of muurverf. Wij geven u graag advies en helpen u bij de keuze van het juiste materiaal. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het vakkundig wordt aangebracht.  • Spuitwerk

De vakschilders van schildersbedrijf Hulleman zijn geschoold in spuitwerk op locatie. Binnendeuren en -kozijnen, radiatoren, wanden en plafonds worden ter plekke van zowel lak- als muurverf voorzien. Spuitwerk met de modernste spuitapparatuur geeft een superstrak eindresultaat.

  • Houtrotsanering en betonreparaties

Ook voeren wij houtrotreparaties uit. Hierbij gaat het voornamelijk om Epoxy houtreparaties. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw hout na een behandeling weer jarenlang tegen invloeden van buitenaf is beschermd.

 

 

 


  • Buitenschilderwerk

Wij kiezen daarbij voor materialen die uw huis beschermen tegen alle weersinvloeden. In ons klimaat is het ook belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. We zorgen bovendien voor een degelijke houtsanering, de juiste voorbehandeling van de ondergrond en een goede opbouw van het verfsysteem.
  • Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw huis. Iedere ruimte en materiaal vraagt om een passende verfsoort. Bij de werkopname stemmen we het behandelplan af op de wensen van de opdrachtgever. Wij geven u daartoe een passend kleur- en afwerking advies.